Négy új színt kapott a Huawei P20 Pro!

írta: odinsann

A Huawei P20 Pro márciusban debütált egy párizsi rendezvény keretein belül, azóta már jó pár hónap eltelt és a gyártó szokásához híven újabb színeket jelentett be a csúcsmobilhoz.


A Huawei mai napon megtartott sajtótájékoztatóján került sor sor a bejelentésre Berlinben az IFA-n. Miután megismerkedhettünk az új Kirin 980 lapka specifikációival megerősítették a napokban promóciós képen feltűnt új Huawei P20 Pro “színeket” is. A négy újdonság közül kettő valódi olasz borjúbőrből készült. Ez azt jelenti, hogy a hátlapot ténylegesen valódi bőrrel vonták be, nem pedig bőr hatású felületet kapott mint amivel már más gyártóknál találkoztunk.

Aranybarna és elegáns fekete néven érkezett a két variáció, melyeken gondosan továbbra is fel van tüntetve a Leica logo is a kamerák alatt, még annak ellenére is, hogy az ilyen nyomatok nem egyszerűen helyezhetők el erre a felületre. A kamerák körül is nagyon szép lett az átmenet, illetve a széleken is tökéletesen illeszkedik.

A másik két variáns a Pearl White és a Morpho Aurora, amik az elegáns bőr hátlapokkal ellentétben a megszokott üveg felületet kapták. A Morpho Aurora első ránézésre nagyon hasonlít a korábbi Twilight-ra, de valójában egy lilás színárnyalat akvamarin-zöldes hangulatban. A Pearl White-ot már korábbról ismerjük, mivel a Honor 10 GT is kapott egy ehhez hasonló árnyalatot csak Lily White néven.

A bőr változatok ára valamivel biztosan drágább lesz mint az alap modelleké, de egyenlőre még pontos összeget nem tudunk, mint ahogy azt sem, hogy mikortól lesznek elérhetőek.

forrás: huawei