Megtette a megjelenéshez szükséges egyik első lépést az LG V40

Nem most hallunk először az LG ősszel érkező phebletjéről. A V40 lehet a szebb napokat is megért kisebbik dél-koreai gyártó első három hátlapi kamerával rendelkező telefonja.


Most az FFC-nél (Szövetségi Kommunikációs Bizottság) járt a mobil, egész pontosan szeptember 6-án, majd a tegnapi napon a keletkezett dokumentumokat nyilvánosságra is hozták. Sajnos, mint mindig ezúttal sem kapunk részletes technikai leírást. Már láthattunk egy CAD render videót és képet is az LG V40-ről, így a külsőt illetően nem kell találgatásokba bocsátkozni.

A burkolat alatt Snapdragon 845 lapkakészletre és modelltől függően 6 vagy 8 GB belső memóriára számíthatunk. A telefon kijelzője 6,3 hüvelykes és 3120×1440 pixel felbontású lesz, aminek felső sávjában egy szenzorszigetet találunk, amin a két darab előlapi kamera is helyet kap. Az még nem tiszta, hogy a hátlapi modulok milyen tulajdonságokkal fognak rendelkezni, valószínűleg lesz egy hagyományos és egy széles látószögű szenzor. Az LG V30 tavaly augusztusban jelent meg, így esélyes, hogy a folytatás még ebben a hónapban debütálni fog.Az LG V40-nek olyan ellenfelekkel kell megküzdeni, mint a Galaxy Note 9, a Mate 20 és Mate 20 Pro, vagy a ma bemutatkozó iPhone-ok egyike. Az ára még nem ismert, reméljük nem fog elszállni vele az LG, már egy ideje nem úgy megy a cég mobilos részlegének szekere, ahogy azt várná a vezetés, de egy baráti árcédula sok eladott készüléket eredményezhet.

forrás: phonearena