Bőséges színválasztékban és nagyon drágán jönnek a Galaxy S10 mobilok

írta. remake

A jövőre megjelenő Galaxy S10 mobiloktól már jelentős dizájnbeli változások várunk, pláne, hogy a Galaxy S9 duó szinte alig változott az elődhöz képest. Szerencsére a cég vezérigazgatója egy interjúban elmondta, teljesen átgondolt külsővel érkeznek majd az újdonságok.


A héten az egyik kínai csatornának nyilatkozott DJ Koh, aki szerint az “eddigiekhez képest nagyon jelentős változásokon” esik át a Galaxy S széria. Természetesen részleteket nem árult el, annyit még sikerült kihámozni a szavaiból, hogy az eddig megszokottaknál jóval több színváltozatot is kapunk, az még nem tiszta, hogy csak egy vagy mind három telefon esetében.

Kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval debütálhat a Galaxy S10 széria

Korábbi pletykák szerint a Huawei P20 Pro-nál látott színátmenetes variáns is a piacra kerülhet. Azt is rebesgetik, hogy már a megjelenés első pillanatától kilenc színben lesznek elérhetőek az új zászlóshajók, köztük a lenyűgöző Emerald Green-el is, amit legutoljára 2015-ben láthattunk. Az eddigiek alapján három eszközre számíthatunk, közülük a legdrágább változat öt darab kamerát kaphat (3 hátul, 2 elől) a másik két mobil pedig kettő-kettő kamerával rendelkezik majd. Méretben lesz eltérés, de a motorháztető alatt ugyanaz az Exynos 9820 lapkakészlet dolgozik majd.A trió várhatóan a 2019-es MWC debütál és valamikor március közepén kezdődhet meg az értékesítésük. A Galaxy S10 és Galaxy S10 Plus ára valószínűleg az iPhone XS és iPhone XS Max-éhoz fog közelíteni, míg az olcsóbbik modell az iPhone XR vetélytársa lehet.

forrás: phonearena