Két újabb taggal bővül a jövőhéten a Galaxy J széria

írta: odinsann

A Samsung Galaxy J termékcsaládja idén már átesett egy frissítésen, a májusban bemutatott Galaxy J4, J6 és J8 hamarosan újabb modellek mutatkoznak be még ebben a hónapban.


Maga a gyártó erősítette meg a Galaxy J4+ és Galaxy J6+ érkezését, mivel a samsung.com oldalon promóciós anyagok árulkodnak a két készülékről. A látottak alapján mindkét eszköz Infinity megjelenítőt fog kapni és ugyan ezen az oldalon fog elhelyezkedni az ujjlenyomat olvasó is egy home gombba integrálva.

Így már egy picit izgalmasabbnak hangzik mindkét eszköz, ugyanis a Samsung nem készített még olyan telefont melynek előlapján Infinity kijelző és ujjlenyomat-olvasó is van.

A fenteik mellett még megtudtuk azt is, hogy AMOLED panel lesz majd elhelyezve a lekerekített sarkokkal rendelkező Gorilla Glass mögött és a képarány 16: 9-es lesz, illetve ezen az oldalon dupla kamera áll majd rendelkezésünkre.

Továbbá rendelkezni fognak az Infinitely Expressive Emotify funkcióval is az újdonságok, amiről ugyan még sokat nem tudunk, de a AR Emoji egyszerűsített változatának tűnik. Jó hír, hogy a bemutatóra sem kell sokat várnunk, mivel szeptember 25-én lesz esedékes, tehát picit több mint egy hét múlva.

forrás: samsung