Fotón pózol a Samsung három kamerás mobilja

írta: odinsann

Pletykákat már hallhattunk ez első négy kamerás Samsung mobilról, de a három kamera valahogy ezidáig kimaradt a gyártó repertoárjából, természetesen ezt a lyukat is betömi majd a dél-koreai óriás.


Az eddigi infók alapján október 11-én fog érkezni az első olyan Samsung mobil aminek négy darab kamerája is lesz a hátlapján, az eddigiek szerint ez a Galaxy A9 Pro (2018) vagy az A10 lehet. Ezen kívül a Samsung bejelentette, hogy egy kissé olcsóbb változat is érkezik majd ami a Galaxy A7 (2018) lesz, de erről eddig semmi információt nem tudtunk a mai napig.

A SamsungMobile.News Twitter oldalán osztotta meg a fenti fényképet, melyen elmondásuk szerint a  Galaxy A7 (2018) látható. Egyenlőre a hardverspecifikációkról nem árultak el semmit, de elmondásuk alapján hamarosan frissítik a bejegyzést és további részletek is kiderülnek.

A három kamera elhelyezkedése hasonló a Huawei P20 Pro-hoz, de nincs különálló modul, mivel mindegyik egy szigeten helyezkedik el, a vaku pedig ezek alatt kapott helyet. Azt azért meg kell jegyezni, hogy a fotón lévő macskás kép ami kitakarja a hátlap egy részét elég burkolttá teszi a mobilt, ami nem túl bizalomgerjesztő, így szerintem senki nem lenne meglepődve ha a későbbiek során kiderülne, hogy “hamis” a fotó.

forrás: twitter