Bemutatkozott a Samsung Galaxy J4+ és J6+

írta: odinsann

Nem mondható újdonságnak a Galaxy J4+ és Galaxy J6+ érkezése, de a vártal ellentétben pár nappal hamarabb mutatkozott be a két eszköz.


A készülékek között több azonos hardverelemet találunk, ugyanis mindkettő 6 hüvelykes 720 x 1480 felbontású megjelenítőt, Exynos 7570 Quad processzort és 3300 mAh-s akkumulátort kapott. A memóriában azért már van különbség, A Galaxy J4+ 2/3 GB RAM-al és 16/32 GB tárhellyel szerezhető be. A J6+ pedig 3 vagy 4 GB RAM-al és 32 vagy 64 GB-os tárolóval rendelkezik.

A Galaxy J4+ hátlapján egy darab 13 megapixeles kamerát találunk, az előlapon pedig egy 5 megapixeles modul helyezkedik el. A J6+ azért már erősebb ezen a téren is, mivel 13 + 5 megapixeles kamerákkal rendelkezik, a kijelző felett pedig egy 8 megapixeles szelfi kamera áll rendelkezésünkre.

Ezen túlmenően a méret és a súly is azonos mindkét modellnél és a kapcsolatok terén is ugyan azok a lehetőségeink, adott a Cat 4-es LTE modem, 2.4 GHz-es WiFi, Bluetooth 4.2, GPS, Glonass, BeiDou, NFC.

A korábbi pletykák egy nem mindennapi ujjlenyomat olvasóról szóltak, nos ezt is “megkaptuk” csak nem éppen úgy mint amire számítottunk, mivel a Samsung a telefonok oldalába helyezte a biometrikus azonosítót. Azonban a J4+ esetében csak az észak-amerikai régióba szánt variánsok kapják meg ezt a funkciót, így hazánkban le kell mondanunk róla.

A J6+ fekete, szürke és piros színű hátlappal szerezhető be, a J4+ -t pedig fekete, arany, vagy rózsaszín hátlappal tudjuk megvásárolni. Szokás szerint mint a többi olcsóbb kategóriás modellnél a Samsung ezúttal sem árult el sokat az árat illetően, de egy külföldi kereskedő honlapján a J4+ jelenleg 189 euróért szerezhető be, míg a J6+ -ért 239 eurót kérnek, tehát ezek lehetnek a mérvadóak.

forrás: gsmarena