Több infó is kiderült a Samsung Galaxy P30 szériáról

írta: odinsann

Annak ellenére, hogy a Samsung elkötelezett az AMOLED kijelzők iránt, most úgy tűnik, hogy két telefonjuk is LCD panellel kerül majd az üzletek polcaira.


Korábban már hallhattunk pletykákat arról, hogy a dél-koreai cég eddigi szériái hamarosan bővülni fognak a P és az F sorozattal. Azt egyenlőre nem tudni, hogy ez esetleg más termékcsalád végét jelenti-e, mert erről is fecsegtek a közelmúltban. A SamMobile információi alapján úgy tűnik, hogy az első modellek a P30 és P30+ lesznek és a középkategóriában kelnek majd versenyre. Az már megerősítést nyert, hogy az SM-G6200 modellszámú Galaxy P30 kétféle tárolóval lesz beszerezhető, ezek 64 és 128 gigabájtosak. Illetve a rendszermemóriából is kétféle variáció áll majd rendelkezésünkre szám szerint 4 és 6 GB, a megjelenítő pedig LCD panel lesz.

Az első részletek alapján fekete, rózsaszín és piros színválasztékban érkeznek majd a készülékek és a Huawei P20 Pro-nál látott átmenetes színárnyalatokat kaphatnak. A P30 és P30+ várhatóan a jövőhónapban fog debütálni. Az értékesítés a bemutatót követő egy héten belül veszi kezdetét Kínában, de a nemzetközi változatra egy kicsit várni kell majd.

forrás: phonearena