Kiszivárogtak a dupla kijelzős Nubia Z18S specifikációi

írta: odinsann

A ZTE leányvállalatának érkezőben lévő mobiljáról korábban láthattunk valós képeket. Meg kell jegyezni már csak hangzásra is érdekes a másodlagos kijelző és biztos, hogy szelfi kamerára nem lesz szükségünk.


Elsőként egy videón tűnt fel a Nubia Z18S, melyet később a TENAA fotói követtek, azonban utóbbinál nem volt látható a másodlagos kijelző a fekete akkufedél miatt. A TENAA által mondhatni nem tudtunk meg többet a mobilról, de most egy benchmark applikációnak köszönhetően kiderült milyen hardverekkel érkezik.

A kiszivárgott információk alapján az elsődleges megjelenítő egy 19:9-es képarányú 6,26 hüvelykes panel, melynek felbontása 1080 x 2280 pixel. Az NX616J modellszámú Nubia Z18S 8 GB RAM-al fog rendelkezni, a számítások elvégzéséért pedig egy Snapdragon 845 lapka lesz a felelős. A telefon hátlapján 24+16 megapixeles szenzorok lesznek, az előlapon pedig nem lesz kamera.Utóbbi elhelyezése valóban okafogyottá válik, mivel a hátlapon lévő (eddig ismeretlen méretű) másodlagos kijelző segítségünkre lesz szelfi készítése során. A Nubia Z18S érkezéséről egyenlőre még semmit nem tudni, mivel már a TENAA-t megjárta, így biztosak lehetünk az idei debütálásban.

forrás: tenaa

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress a [email protected] e-mail címen.