Rendkívül érdekesnek ígérkezik a négy hátlapi kamerával szerelt Lenovo Z5 Pro

írta: remake

A hamarosan debütáló Lenovo Z5 Pro-val már találkozhattunk a legnagyobb videómegosztó portálon. Lényegében minimális kávákat és csúsztatható előlapi kamerát kínál az eszköz.


Ez manapság nem is annyira érdekes, vékony kerettel már több másik okostelefonon is találkozhattunk. A gondosan elrejtett szelfi kamerát csak a Vivo Nex és az Oppo Find X mobilokon láttunk, tehát hazudnék ha azt mondanám, hogy a hasonló készülékekkel telítve van a piac.

Egyszerű, de annál lényegre törőbb teasert tett közzé a Lenovo a Z5 Pro-val kapcsolatban. Bár az előlapnak sincs miért szégyenkeznie, de úgy tűnik a hátlap még ennél is érdekesebb lesz. Erről pedig a négyzetes kialakításban elhelyezett négy darab AI kamera fog gondoskodni. Csúnyán szólva, mondhatnánk a Lenovo befejezte amit a Huawei félbehagyott.Itt egyébként a LED vaku pont középen van, ellenben a Mate 20 vagy Mate 20 Pro-nál szimmetrikusan helyezkedik el mintha egy negyedik modul lenne. Ezen kívül semmi mást nem tudunk a Lenovo Z5 Pro-ról, azt leszámítva, hogy valamikor ebben a hónapban fog bemutatkozni.

forrás: lenovo