Több iPhone XS és XS Max töltésével is gondok vannak

írta: odinsann

Miután egyre több felhasználóhoz jutnak el az Apple szeptemberben bemutatott készülékei sorra panaszkodnak a vásárlók egy a töltéssel kapcsolatos problémára.


Már megannyi felhasználó jelezte az Apple fórumain illetve más helyeken, hogy miután felrakják töltőre az újonnan vásárolt XS vagy XS Max mobiljukat az nem kezdi meg a töltést, csak akkor ha manuálisan bekapcsolják a kijelzőt. Tehát ha csatlakoztatjuk a lightning kábelt, utána még el kell érnünk azt is, hogy bekapcsoljon a megjelenítő, ha azt szeretnénk, hogy töltődjön a mobil. Azt hozzá kell tenni, hogy nem minden XS és XS Max modellt érint ez a probléma. Az Unbox Therapy is közzétett egy teszt videót Youtube csatornáján, ahol több XS és XS Max-ot teszteltek ezzel a rendellenességgel kapcsolatban és a rendelkezésre álló mobilok több mint fele nem vette a töltést. Sőt, akadt olyan is ami még a kijelző megérintését követően sem kezdett tölteni.

Remélhetőleg egy frissítéssel kiküszöbölhető a dolog, természetesen az Apple még nem kommentálta a történteket. A látottak alapján vélhetően hamarosan megkezdődik majd a trollkodás ezzel kapcsolatban, a Huawei eddig is szívta az Apple vérét, ezt biztosan nem fogja kihagyni.

forrás: gsmarena