Gyártói renderképeken pózol a OnePlus 6T

írta: odinsann

Ugyan a OnePlus elég titokzatos a 6T hátlapi kameráinak számát illetően, a nemrég nyilvánosságra hozott promóciós videójukban is kitakarták, de a most kiszivárgott képek ezt is tisztázták.


Az első körben úgy tudtuk, hogy hátlapján három kamerával rendelkezik majd a OnePlus 6T, de a későbbiek során már arról is lehetett hallani, hogy kettőt kap a modell. A gyártó meglehetősen jól rejtegette eddig előlünk a OnePlus 6T kérdéses részét, mivel az általuk közzétett apróbb információk egyike sem árulkodott a kameráról. A megbízható forrásokból dogozó Ronald Quandt egyik Twitter posztja azonban most megerősítette az eddigi spekulációkat, vagyis, hogy nem fog három kamerával érkezni a 6T.

Az általa közzétett felvételek nagyon jó minőségűek, feltételezhetően a gyártói renderképekről van szó. A hardveres felépítésről már mindent tudunk, a két nagyobb változás az alap OnePlus 6-hoz képest, a még kisebb szenzorsziget és a kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó lesz. A bemutatóra a Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro érkezését követő napon kerülhet sor Indiában.

forrás: twitter