Felbukkant a középkategóriás Xperia L3

írta: remake

Úgy tűnik a Sony nem nagyon bír a kiszivárogtatókkal, ma már láthattunk képet és videót is az Xperia XA3-ról, most pedig az Xperia L3 esett áldozatul.


A Sony is eljutott végre oda, hogy a középkategóriás készülékekbe is dupla kamerákat építsen. Az Xperia L2 idén januárban debütált, így valószínűleg a folytatás is a következő év első hónapjában érkezhet. A dizájn itt azért már nem olyan mutatós, mint az XA3 esetében, de ez a készülék várhatóan jóval olcsóbb is lesz nála.

A kijelző egy picit nőni fog, szám szerint 5,7 hüvelykes panelről van szó. Rossz hír, hogy a megjelenítőt körülölelő kávák azért elég vaskosra sikeredtek. Itt is 18:9-es képarányt kapunk, a felbontás pedig 720×1440 pixel lesz. A specifikációkról nincs információ, annyit tudunk még, hogy a mobil 153.8 x 71.9 x 9 milliméteres dimenziókkal fog rendelkezni.A videó alapján a hátlap talán polikarbonátból készült, a bal felső sarokban pedig a dupla kamerákat találjuk függőleges kialakításban. A megjelenésig még biztos hallat majd magáról az Xperia L3 és akkor talán a hardveres összetevőkre is nagyobb rálátást kapunk.

forrás: gsmarena