Kimarad a 3,5 mm-es jack a drágább Mate 20-ból

írta: Robi

A Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro bemutatója a jövő héten esedékes, a hardverspecifikációk terén már mindent tudtunk az érkezőfélben lévő készülékekről, de azért még akadnak meglepetések.


Talán már nem is annyira meglepő, ha egy telefonból kimarad a megszokott 3,5 milliméteres jack csatlakozó, mivel az elmúlt években elég sok ilyen mobillal találkozhattunk. A Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro-ról már korábban láthattunk képeket, de valószínűleg inkább a hátlappal és az előlappal voltunk elfoglalva és átsiklottunk egy apróbb részlet felett, amit a most kiszivárgott képek gyorsan tisztáztak.

 

A fotókon a hamarosan debütáló modellek tokjait láthatjuk, ahol az alap Mate 20-nál a készülék tetején fel is tűnik a jack aljzat. Mindezek mellett napvilágot láttak a Mate 20 Pro-hoz tervezett telefontokok is, a fotók az általában hiteles forrásokat publikáló Ronald Quandt-tól származnak.

 

Ezek a képek már egy Mate 20 Pro tokot ábrázolnak, ahol már nem látjuk a jack csatlakozó helyét. Ez a lépés nem lenne újdonság a gyártótól, mivel már a tavalyi széria is így érkezett, vagyis a Mate 10 Pro nem rendelkezett jack csatlakozóval. Persze ettől függetlenül megmarad továbbra is az átalakítós megoldás. A bemutatóra október 16-án kerül majd sor Londonban, ekkor még többet tudhatunk meg a Huawei csúcsmobiljairól.

forrás: gsmarena