Különleges kiadást kaphat a OnePlus 6T

írta: Robi

A OnePlus vezérigazgatójának egy weibo bejegyzése árulkodik arról, hogy a jövőhéten bemutatott 6T is kaphat egy limitált szériás változatot.


Már nem újdonság a mobiltelefon gyártóktól, hogy készülékeiből korlátozott példányszámú speciális variánst dobnak piacra. Számos ilyen modellel találkoztunk már, a májusban debütáló OnePlus 6-ból is kaptunk egy Bosszúállók változatot, amihez a különböző témák mellett kisebb ajándékokat is rejtett a doboz és most úgy tűnik, hogy a 6T esetében is lesz egy ilyen modell. Pete Lau a cég vezérigazgatója ugyanis közzétett egy bejegyzést a weibo oldalán ami igen erősen utalhat erre a feltételezésre.

A posztban egy a már a OnePlus-nál ismert vörös láva festéssel ellátott Porsche 911 GT3 RS-t láthatunk, amin természetesen megjelenik a cég logója is. A Porsche már több alkalommal működött együtt ezen a téren a Huawei-el is, emlékezzünk csak a Mate 9 Porsche Design-ra, de a tavalyi Porsche Design Mate RS is egy ilyen szülemény volt. A OnePlus sajtóközleménye alapján október 30-án fogják lerántani a leplet New Yorkban az újdonság(ok)ról.

forrás: übergizmo