A bemutató előtt még kiderült néhány érdekes részlet a Mi Mix 3-ról

írta: remake

A Xiaomi Mi Mix 3-al pár napon belül megismerkedhetünk. Ahogy az ilyenkor lenni szokott szépen szivárognak az infók a hivatalos és nem hivatalos forrásokból.


Mint a legtöbb újonnan érkező mobil esetében, úgy tűnik most sem marad semmi sem titokban, de azért reméljük tartogat nekünk valamit a Xiaomi a bemutatóra is. Az már nyilvánvaló, hogy az új zászlóshajó az Oppo Find X-hez hasonló csúszkás kialakulással fog rendelkezni. Ennek köszönhetően a kijelző még nagyobb felületet foglal el az előlapból, ha pedig egy szelfit szeretnénk készíteni a készülék magától szétcsúszik és előkerül a másodlagos kamera.A kiszivárgott kép láttán elmondható, hogy a kamerák az új iPhone-okhoz hasonlóan a bal sarokban függőleges kialakításban kapnak helyet. Szintén ezen az oldalon lesz egy ujjlenyomat olvasó is, ami érdekes mivel eddig azt hallottunk kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval fog rendelkezni a mobil.

Persze nincs kizárva, hogy Xiaomi meghagyja nekünk a választás lehetőségét és a kevésbé pontos előlapi biometrikus azonosító helyett a jól bevált hagyományost is használhatjuk. Donovan Sung a Xiaomi szóvivője egy Twitter bejegyzésben elárulta, hogy az újdonság kamerája a 960 képkocka/másodperces szuperlassítás is támogatni fogja.

Kiderült lesz arcalapú feloldás, az pedig már korábban megtudtuk, hogy akár 10 GB RAM is beszerezhető lesz a Mi Mix 3, amivel majd 5G hálózatra is tudunk csatlakozni. A hivatalos bemutató október 25-én tartják, de ez alatt a pár nap alatt még biztosan fogunk hallani a Xiaomi újdonságáról. 

forrás: gsmarena