Ezekben a színekben már biztosan megvásárolható lesz a Honor Magic 2!

írta: Robi

Már csak napok választanak el minket a Honor Magic 2 hivatalos premierjétől, így nem meglepő, hogy szinte az utolsó pillanatokban megismerkedhetünk a modell színválasztékával.


A 2016-ban bemutatott Honor Magic folytatása az elmúlt időszakban igen sokat hallatott magáról. Azt már a Honor Play európai bemutatójakor megtudtuk, hogy a Huawei Mate 20 szériával debütáló Kirin 980 kap majd helyet a Magic 2-ben és az eddigiek alapján 6/8 GB rendszermemóriát valamint 128/256 GB-os tárhelyet kapunk mellé. Ami a kamerákat illeti, a hátlapon három egység helyezkedik el, ezek 16+20+16 megapixelesek lesznek, a felcsúsztatható előlapon pedig 16+2 megapixeles modulok néznek majd szembe velünk az arcfelismeréshez szükséges kamera mellett.

A Honor Magic 2 egy 6,39 hüvelykes 2340 x 1080 képpontos felbontású AMOLED megjelenítővel érkezik, akkumulátora pedig 3400 mAh-s lesz. A most kiszivárgott képeknek köszönhetően minden oldalról megtekinthetjük a készüléket többféle színben. A fenti képek alapján szinte biztosra vehetjük, hogy a fekete szín mellett színátmenetes szürke, kék és rózsaszín variáns is érkezik belőle október 31-én és meg kell mondani gyönyörű darabok lesznek.

forrás: gsmarena