Fergeteges hiba jött elő néhány Pixel 3 XL mobilon

írta: remake

Nem most fordul elő először, hogy a Pixel mobilok miatt szégyenkezhet a Goolge. Már az első szériánál is akadtak hibák és a második generáció indulása sem volt zökkenőmentes.


A Pixel 3 és Pixel 3 XL a hónap első felében érkezett, de láthatóan most sem tanult a korábbiakból a keresőóriás. A felhasználók többsége hang és RAM problémákra panaszkodott eddig, most pedig egy újabb hibajelenség ütötte fel a fejét, amin mi csak nevetni tudunk, de akik fizettek a Pixel 3 XL-ért biztosan nem tartják annyira viccesnek a dolgot.

Azt tudni kell a nagyobbik Google mobilról, hogy eléggé méretes szenzorszigetet kapott, de mintha ez nem lenne elég, néhány tulajnál már egy másodlagos notch is felbukkant. A szoftveres hibának köszönhetően a képernyő elforgatása után oldalt egy másik szenzorsziget kerül a kijelzőre, persze nem minden esetben, de az AndroidPolice szerint nekik már több felhasználó is jelezte a bakit.Jelenleg újraindítással át lehet hidalni a problémát, de csak egy időre. Feltehetően a Google rövid időn belül küldi a javítást az érintett Pixel 3 XL telefonokra.

forrás: twitter