Megérkezett a legszebb Honor mobil

írta: remake

Végre megérkezett a Huawei leányvállalatának új zászóshajója a Honor Magic 2. Az elmúlt hetekben már számtalanszor hallatott magáról a készülék, így a bemutatón túl nagy újdonságot nem tudtak mondani.


A külső tekintetében talán ez az egyik legszebb telefon a kínai gyártótól a 6,4 hüvelykes kijelzőbe nem csúfít bele a szenzorsziget, köszönhetően a csúszkás kialakításnak. Az OLED panel felbontása Full HD+ a képarány pedig 19:9-es. Elől 16 megapixeles hagyományos és 2 megapixeles mélységérzékelős kamerákat találunk, ezek mellé még van egy harmadik szintén 2 megapixeles egység, ami az arcalapú feloldásért fel, de akinek ez nem lenne ínyére választhatja a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót is.A burkolat alatt a HiSilicon legújabb lapkakészletét találjuk, a 7 nanométeres gyártástechnológiával készült Kirin 980-at. Memóriakiosztás szempontjából 6 és 8 GB RAM-al szerelt modellek kerülnek forgalomba, melléjük 128 vagy 256 GB háttértárat választhatunk, sajnos a micro SD slot kimaradt a repertoárból. Hátul a főkamera 16 megapixeles, van még egy 24 megapixeles monokróm érzékelő és egy 16 megapixeles nagylátószögű egység.Az akkumulátor kapacitása 3400 milliamperóra, ami azért valljuk be nem túl méretes darab. Szerencsére van gyorstöltés méghozzá nem is akármilyen a Magic Charge állítólag 15 perc alatt képes közel 85 százalékra feltölteni a telepet. Ez a folyamat USB C porton keresztül megy végbe, a jack kimenet lemaradt az eszközről így a fülhallgatót is ebbe a portba tudjuk csatlakoztatni.

A szokásos kapcsolódási módok adottak, van Bluetooth, két sávos Wi-Fi, GPS, NFC, gyorsulásmérő és giroszkóp. A Honor Magic 2-n debütál egy teljesen új funkció a Yoyo, ami tulajdonképpen egy virtuális mindent az egyben asszisztens. Szokás szerint, ezúttal is Kínában kerül elsőként forgalomba a masina, három színváltozatban. A kezdőár körülbelül 480 eurónak megfelelő összeg, a csúcsmodellért pedig 610 eurót kérnek majd. Az előrendelés már megkezdődött, az értékesítés várhatóan november 6-án veszi kezdetét.

forrás: honor