Bombasiker lesz a Mate 20 Pro?

írta: Robi

Még csak bő két hete mutatta be a Huawei legújabb csúcsmobiljait és a debütálás utáni napokban kezdetét vevő előrendelést követően úgy tűnik, hogy a Mate 20 Pro a cég eddigi legeredményesebb készüléke lehet.


A Huawei buszkén jelentette be, hogy a Mate 20 Pro jelenleg a legkedveltebb mobiltelefon Nyugat-Európában, legalábbis az előrendelési számok alapján. Előzetes információik szerint az első tíz napban leadott megrendelések 40%-al jobb mutatóval rendelkeznek mint annak idején a Huawei P20 Pro esetében volt. Walter Ji a Huawei Western Europe Consumer Business Group elnöke tett is egy nyilatkozatot a sikerre való tekintettel.

Elmondta, hogy “a Mate 20 Pro innovatív technológiáinak nyerő kombinációjának köszönhetően az Európában élő emberek nagy számban már a Huawei technológiáját válasszák életük megkönnyítésére. Ez nagy mértékben köszönhető az Európában bezsebelt díjnyertes véleményeknek is és tudják, hogy akik úgy döntöttek, hogy megbíznak a Huawei-ben örülni fognak az innovációnak amit hamarosan a kezükben tarthatnak.”

A fentiek alapján már most nagy sikernek tartja a Huawei a Mate 20 Pro-t és ha azt nézzük, hogy a bemutató óta mennyi idő telt el, az érdeklődés a mobil iránt csak nőni fog, ami még lehet, hogy a P20 Pro igen erős eladási statisztikáit is maga mögé utasíthatja.

forrás: gsmarena