Egy teljesen ismeretlen gyártó dobhatja piacra az első összecsukható mobilt

írta: remake

Kicsit viccesnek tűnik, de úgy néz ki a Samsungot és a Huaweit beelőzve a kínai Rouyu Technologies lehet az első gyártó, aki piacra dobja az első összecsukható mobilt.


Ne csodálkozz ha még nem hallottál róluk, mi sem. Állítólag egy héten belül bemutatják a készüléket és ha minden igaz Royole néven lépnek majd a nemzetközi piacra. Ennél nagyobb ingyen reklám talán nem is kell, hiszen nagyjából minden elektronikai eszközökkel foglalkozó oldalon írni fognak a telefonról, ha valóban ez lesz az első kereskedelmi forgalomban kapható ilyen eszköz.A FlexPai névre keresztelt masina egy AMOLED kijelzővel rendelkező telefon és tablet egyben. Szétnyitva 7,8 hüvelykes a megjelenítő 1920×1440 pixeles felbontással. Összehajtva pedig 390×1440 képpontos képernyőt kapunk, ez az infó egyébként a cég weboldaláról származik. A gyártó szerint Snapdragon 8150 lapkakészlet felel majd a számítások végrehajtásáért és decemberben már meg is kezdik a készülék kiszállítását.

Ez azért elég furcsa hiszen az új Qualcomm chipset még be sem mutatkozott, bár már feltűnt a Geekbench-nél és pont egy hajlítható kijelzős eszközben, de kizártnak tartom, hogy egy noname gyártóban találkozzunk először a Snapdragon 8150-el. A videó alapján azért erősen prototípusnak néz ki még a FlexPai, meglátjuk mit hoznak majd ki belőle.

forrás: gsmarena