Máris új színt kapott a OnePlus 6T!

írta: Robi

Úgy tűnik, hogy a múlt hét csütörtökön bemutatott OnePlus 6T egy újabb színvariációt kapott, az eddig pletykákat most a cég hivatalosan is megerősített és bejelentette az új változatot.


Elsőként az Amazonon láthattunk egy eddig ismeretlen színt az újonnan bemutatott OnePlus 6T-t illetően, mivel a készüléket csak egy hete mutatták be, így elég meglepő, hogy ilyen gyorsan jött egy új szín. A OnePlus indiai oldala a minap már megerősítette a pletykákat a Thunder Purple árnyalatot illetően. A Huawei P20 Pro szériával ismertté vált színátmenetes hátlapok a OnePlus-t is megigézhették, így az Thunder Purple egészen az ibolya lilától a rózsaszín árnyalatig terjed, attól függően, hogy a hátlapra miként esik a fény.

Egyenlőre még csak Kínában lehet megvásárolni ebben a színben. Az Amazon szerint helyben 580 eurós áron lehet majd beszerezni a lila OnePlus 6T modellt. Ezt az árat szinte biztosra is vehetjük, mivel ennyibe kerül a 8/128 GB-os fekete színű 6T is és a OnePlus nem igazán szokott variálni az árakkal ha a színről van szó. A hardverek változatlanok maradtak, tehát továbbra is a Snapdragon 845 processzor és az ujjlenyomat olvasós 6,4 hüvelykes AMOLED kijelző áll majd rendelkezésünkre. Azt egyenlőre nem tudni, hogy mikortól lehet majd Európában is megvásárolni.

forrás: gsmarena