Megkezdődtek a 11.11 napok GearBesten!

írta: odinsann (Szponzorált tartalom)

Pár nap múlva november 11-e, amit Kínában a legnagyobb akciók napjaként tartanak számon, számos kínai webáruház mellett a GearBest is leárazta megannyi termékét.


Az elkövetkezendő napokban mindenképpen érdemes lesz nézegetni a GearBest oldalát mivel rengeteg termék árát csökkentették és ha éppen nem is mobilra pályázol lehet, hogy sokkal olcsóbban be tudod majd szerezni egyik családtagod karácsonyi ajándékát. A dísztárgyaktól kezdve a 3D nyomtatóig szinte mindent meg lehet találni GearBest-en, tehát bőven megvan rá az esély, hogy innen szerezd be az ajándékokat, a rendelések maximum 30 nap alatt megérkeznek, vagyis karácsonyig biztosan be is tudod majd csomagolni.

Az aktuális nap akciós termékeinek teljes kínálatát ezen a linken tekinthetitek meg.

Mi ezúttal is a mobiltelefonokat szúrtuk ki, persze ettől függetlenül lehet, biztosan van olyan készülék, ami a lent felsoroltakon kívül is igazán megéri az árát, ezért nem árt böngészni a leárazott készülékeket, ami ezen a linken tudtok megtenni.

Xiaomi Mi A2 4G Global Version – 203.99 dollár

HUAWEI Honor 10 4G Global Version – 369.99 dollár

NOKIA X6 5.8 4G International Version – 199.99 dollár

HUAWEI Honor Play 4G Global Version – 229.99 dollár

Xiaomi Redmi 6 Global Version – 119.99 dollár GBMP6A16 kupon!

forrás: gearbest

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalamat, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.