Már a héten bemutatják a Samsung összecsukható mobilját?

írta: Robi

Mint ahogy tegnap mi is beszámoltunk róla, a napokban megváltoztatták a Samsung mobilos részlegéhez tartozó facebook oldal profilképét és az új kép erősen utal a cég összecsukható mobiljára, amit a szerencsésebbek már a héten megismerhetnek.


Információink szerint a Samsung a holnap kezdődő fejlesztői konferencia egyik napjára tervezte az újdonság leleplezését, annak érdekében, hogy megosszák a fejlesztőkkel az eddigi tapasztalataikat az eszközzel kapcsolatban. Továbbá kíváncsiak a szoftverkészítők visszajelzéseire is ezen a téren. A dél-koreai cég nagy reményeket fűz az összecsukható telefonhoz, mivel meg szeretnék fordítani a mobilos részleg nyereségének csökkenését és visszaszerezni az elveszített felhasználókat. A vállalat egyik fejese elmondta, hogy: “A csúcsmobilokkal ellentétben a hajlítható megjelenítővel rendelkező készülék újragondolt koncepciója egy teljesen új élményt nyújt a felhasználóknak számára.”

A Samsung szerint a hajlítható kijelzős mobiljukkal a fogyasztók sokkal összetettebb feladatokat is eltudnak majd végezni az új dizájnnak köszönhetően, mint egy alap csúcskészülékkel. Egyenlőre nagyon megoszlóak a vélemények ezzel a technológiával kapcsolatban és a magas kezdő ár is erősen meghatározó lehet. Valószínűleg zárt ajtók mögött mutatják majd be az újdonságot, így csak a fejlesztők ismerkedhetnek meg vele az elkövetkezendő napokban.

forrás: gsmarena