Megmutatta hajlítható mobilját a Samsung!

írta: Robi

Hosszas hónapok pletykáit követően a Samsung végre félig meddig lerántotta a leplet a hajlítható kijelzős telefonjáról a fejlesztői konferencia első napján.


Fontos megjegyezni, a mobilt még hivatalosan nem mutatták be, csak a konzultáció során előkapták az eszközt mint annak idején mikor a Honor Play európai változatát bejelentették és a show végén láthattuk egy kis ízelítőt a Honor Magic 2-ből.

A dél-koreai cég, állítása szerint teljesen elkészült a telefonnal, tehát további fejlesztésekre már nem kell várni, a jövő hónapban pedig meg is kezdik a tömeggyártást. Ettől függetlenül hivatalosan csak jövőre lehet majd megvenni, az év elején megtartott bemutatót követően.

Az eszköz körülbelül 7-8 hüvelykes AMOLED megjelenítőt kapott, amit a Infinity Flex-nek nevezett el és több százezer hajlítást kibír a Samsung szerint. A mobilt félbehajtva – a nagy megjelenítőn kívül – lesz egy másodlagos kijelzőnk, amit ilyenkor tudunk használni, ekkor ez fog teljes értékű funkciókkal bírni.

Ugyan a dizájn rejtély maradt mivel azt a Samsung egy a telefonra kifejlesztett tokkal eltakarta, de azért merjük remélni, hogy ezek a kávák vékonyabbak lesznek. Elhangzott az is, hogy teljesen kinyitott állapotban majd egyszerre három alkalmazást is tudunk használni/nézni, ez nagyon jó azoknak akik ezt majd munkájuk során ki tudják használni, de egy átlagfelhasználó valószínűleg nem sokszor él majd ezzel a lehetőséggel.

forrás: gsmarena