Ütős koncepció videón a Samsung összecsukható mobilja!

írta: Robi

Több évnyi pletyka és kiszivárgott információ után a múlt héten láthattuk, hogy a Samsung készen áll arra, hogy bemutassa a hajlítható kijelzővel rendelkező mobilját, amihez most egy videót is kaptunk.


Az eddigi információk szerint Samsung Galaxy F néven fog debütálni a dél-koreai cég első összecsukható telefonja, ami a múlt héten látottak alapján már teljes mértékben készen áll arra, hogy lerántsák róla a leplet. Ugyan erre még a jövő év elejéig várnunk kell és ezt követően is csak márciusban kerül majd az üzletek polcaira. A Concept Creator-t persze megihlették a fejlesztői konferencián történtek és készítettek is egy egész jó videót a készülékhez.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a fenti képkockákon lévő modell és a Samsung által pár perc erejéig bemutatott Galaxy F között vannak különbségek. Rögtön szemben tűnhetnek összecsukott állapotban a sokkal vékonyabb kávák, ami valljuk be pozitívum volna ha a valódi is ilyeneket kapna. Elvileg a múlt héten látott eszköz egy speciális tokban volt, hogy ne leplezzék le a dizájnt, reméljük csak ennek köszönhetjük azokat a gigantikus kávákat amik szerintem mindenkinek szembetűntek.

forrás: youtube