Black Friday 2018: Ezeket az oldalakat érdemes holnap böngészni!

írta: Robi

Pár éve már Magyarországon is kihasználhatjuk a Black Friday vagy fekete péntek nyújtotta akciókat, amik idén sem maradnak el. Az idei “hivatalos” Black Friday november 23-án lesz, de vannak olyan webáruházak akik már holnap tartják, ezeket gyűjtöttük össze nektek.


Holnap, azaz november 16-án és egy hét múlva november 23-án is számíthatunk  hatalmas leárazásokra, mivel egyre több üzlet tart Black Friday-t így segítségképpen most összeszedtük nektek hová is lesz érdemes holnap ellátogatni. Vannak olyan üzletek ahol már a mai napon is Black Friday van, ilyen például az alza.hu vagy a notebook.hu, de az Euronics-ot és az electronic-star.hu-t is érdemes megemlíteni, náluk már most is vannak leárazások, illetve a mobilszolgáltatók közül a Telenornál is egész héten tartják a fekete pénteket.

Holnap az Extreme Digital, MediaMarkt, Aqua.hu és a Radium.hu is Black Friday-t tart. Azért érdemes odafigyelni még így is az árakra, mivel van hogy a nagy áresés ellenére lehet, hogy másol még így is olcsóbban tudunk beszerezni egy adott terméket. Illetve a jövő heti Black Friday-el is érdemes kalkulálni.