Olyan könnyen hajtogatható az új iPad Pro mint a kartonpapír

írta: remake

Október végén mutatta be az Apple az új iPad-eket, amik azóta hideget és meleget is kaptak. A teljesítményre nem lehet panasz hiszen az A12X Bionic olyan erős lett, hogy jó pár laptopot is túlszárnyal.


Az ár viszont elég húzósra sikeredett, hazánkban 310 ezer forintot kérnek az alapmodellért, a csúcskategóriás változat ára pedig közel áll a 700 ezer forinthoz. Azért valljuk be ennyi pénzért már elég komoly laptopot is kapunk, amin jóval több szoftvert tudunk használni, mint egy iPad-en. A bemutatón többször is kihangsúlyozták, hogy ez a valaha készített legvékonyabb iPad, sajnos ennek meg is lett az ára. Zack Nelson kézhez kapta az új masinált és szokásához híven alaposan meggyötörte azt.

Az anyaghasználatból adódóan világos volt, hogy a karcokat nem bírja majd az eszköz, de szerintem arra senki sem gondolt, hogy gyakorlatilag minimális erőkifejtéssel meg lehet hajlítani a több százezres iPad-et. Mondjuk aki ilyen drága játékszert vásárol magának biztosan nem fogja hajtogatni, de hát mint tudjuk balesetek mindig vannak, erre pedig a garancia nem vonatkozik.

forrás: youtube