Még a vártnál is drágább lehet a Samsung összecsukható mobilja

írta: Robi

Már egy kis ízelítőt kaptunk múltkor a sok éves fejlesztésen átesett összecsukható Samsung mobilból, ugyan a neve még mindig kérdéses, de valószínűleg ez fogja a legkevésbé izgatni azokat akik ilyet szeretnének.


Az eddig is sejthettük, hogy nem akármilyen áron fog érkezni a modell, az eddigi pletykák 1770 dollárról szóltak, azonban most úgy néz ki, hogy még ennél is drágább lesz a készülék. A bang_gogo tech blogger Twitter bejegyzése alapján ugyanis 1925-2565 dollár közé tehetjük majd az árát. Az egyenlőre nem tudni, hogy ez a tág intervallum a különböző modellekre vonatkozik-e vagy csak szimplán nincsenek tisztában az árral.

A bejegyzésben Samsung Flex és Galaxy Flex-ként említik az eszközt, ami valljuk be igen közel van az eddigi Galaxy F-hez. Az árra vissza térve átszámítva 550 és 730 ezer forintos összegről van szó, amire ugye rájönnek még a helyi adók. Bele sem merünk gondolni mekkora összeg jöhet ki a végére.

A Samsung ettől függetlenül nagy reményeket fűz a készülékhez, csakúgy mint a Galaxy S10 modellekhez. A konkurencia áraival azonban nem igazán tudnak versenyezni és ezt ők is belátták már, reméljük ezt majd nem fogják elfelejteni.

forrás: twitter