Lenovo Z5s – a nevető harmadik

írta: Robi

A Lenovo Z5s-ről már hallottunk az elmúlt hetekben mivel a TENAA-nál is járt a készülék, illetve videón és fotókon is feltűnt a modell, ami a Huawei Nova 4-hez és a Galaxy A8s-hez hasonlóan in-display előlapi kamerával fog érkezni egy picit előbb mint a másik két gyártó hasonló mobilja.


Amíg a Samsung és a Huawei azzal voltak elfoglalva, hogy melyikük is fogja előbb bemutatni az első kijelzőben elhelyezett előlapi kamerával rendelkező telefont és a Samsung-nak egyszerű taktikával sikerült saját bemutatóját a Huawei elé időzítenie. Megfeledkeztek azonban a Lenovo-ról, pedig már lehetett számítani a Z5s érkezésére. A Lenovo ugyanis hasonló mobil bemutatására készül mint a Nova 4 vagy a Galaxy A8s, csak éppen az előlapi kamera nem egy egyik sarokban helyezkedik el, hanem a megjelenítő felső részében középen.

A mai napon Chang Cheng a Lenovo Group alelnöke közzétett egy képet Weibo-n amivel gyorsan le is tisztázta a Lenovo Z5s bemutatójának időpontját. Mondhatni ők is a Samsung tematikáját követték, így a Z5s még a Nova 4 és a Galaxy A8s előtt debütálhat, december 6-án.

forrás: gsmarena