Renderképeken tűnt fel a Galaxy S10 Plus

írta: Robi

A Samsung hajlítható mobilja mellett mondhatjuk, hogy a Galaxy S széria következő tagja lehet az ami leginkább lázban tartja a felhasználókat, a dél-koreai cég is sokat vár a jövő év elején bemutatkozó készüléktől, melynek nagyobb változatáról renderképek láttak napvilágot.


Az OnLeaks és a 91Mobiles együttesének köszönhetjük a CAD rendereket melyen az állítólag 5G modemmel is ellátott Galaxy S10 Plus látható. Az OnLeaks és a 91Mobiles már korábban is készített hasonló képeket, amin még be nem jelentett telefonok voltak és a későbbiek során ki is derült, hogy nem sokkal lőttek mellé, tehát ezt is egy lehetséges alternatívának tarthatjuk a dizájnt illetően.

Az már eddig is biztos volt, hogy a kijelzőben lévő bevágás ad majd helyet az előlapi kamerának. Azért azt meg kell jegyezni, hogy ez annyira nem hasonlít a Samsung által bejelentett Infinity O-ra, mert egy kicsit hosszúkás, illetve a megjelenítőt körül vevő keret is lehet, hogy vékonyabb lesz.

A hátlapon a Galaxy Note 9-hez hasonló kamerakiosztást láthatunk, csak éppen három modullal, de ugyan úgy vízszintesen helyezkednek el. A megjelenítőre visszatérve, állítólag 6,4 hüvelykes Super AMOLED panelt kapunk, benne egy ultrahangos ujjlenyomat olvasóval.

Az eddig kiszivárgott információk alapján pedig 157,5 x 75 x 7,8 milliméteres fizikai adottságokkal fog rendelkezni a Galaxy S10+. Persze az is benne van a pakliban, hogy teljesen máshogy fog kinézni az eszköz, a valódi dizájnt valószínűleg csak a bemutató napján ismerjük majd meg.

forrás: gsmarena