Hat kamerás Galaxy S10 mobil bukkant fel

írta: remake

A Galaxy S10 okostelefonokat illetően még nem tudunk semmi biztosat. Állítólag három új tagja lesz a szériáinak, különböző méretben és a kamerák száma sem fog egyezni.


A napokban előkerült egy renderkép, amin az elsődleges infók alapján a legdrágább modell, a Galaxy S10 Plus volt látható. Mint most kiderült valószínűleg a trió középső szerepelt a kiszivárgott rendereken. Lényegében az új CAD vázlatokon is hasonló eszköz pózol, egy fontos különbséggel, a hátlapon négy darab kamerát találunk és mintha a kávák is vékonyabbak lennének.Persze a forrás nem hivatalos, biztosat úgyis csak a bemutató után tudunk mondani, maximum pár nappal előtte. Mindenesetre az OnLeaks elég megbízható információkkal szokott rendelkezni. Az biztos, hogy az új Samsung csúcsmobilok régiótól függően a ma bemutatott Snapdragon 855 vagy a november közepén debütált Exynos 9820 lapkát fogják használni.

Láthatóan a kamerák szempontjából még vannak ellentmondások, hiszen ugyan ez a forrás hozta le két napja az szóban fogó telefon CAD vázlatait, csak akkor még három hátlapi modullal. Az előlapi dupla kamerák biztosnak tűnnek, ezek egy apró kivágásban fognak elhelyezkedni az Infinity O névre keresztelt kijelzőn.

forrás: gizmochina