Iszonyatosan ronda külsővel érkezik az Xperia XZ4 Compact

írta: remake

A múlt héten az Xperia XZ4-ről láthattunk kiszivárgott képeket és azt kell mondjam elég jól sikerült a készülék új dizájnja, látszik rajta, hogy egy felső kategóriás prémium eszközről van szó.


A kistesó az Xperia XZ4 Compact ezt már nem mondhatja el magáról, nyilván lesz több tízezer forint különbség a két mobil között, de kompakt változat külsője valami botrányos lett. Olyan minta a mérnökök elővették volna egy több éve bemutatott Sony telefon tervrajzait és belepakoltak volna pár frissebb hardvert.

Első ránézésre nekem a lassan öt éves Xperia M2 jutott eszembe. Hatalmas kávák az előlapon, a hátlapi egy darab kamerát azért kitolták a bal sarokba, ne legyen egy az egyben Xperia M2 a készülék.

Nem tudom mennyit fognak eladni az XZ4 Compact-ból, de van egy olyan érzésem, hogy ez csak egy újabb szög lesz a Sony mobilos részlegének koporsóján. Nem hivatalos forrásból származik a videó, de az OnLeaks tippei szinte minden alkalommal be szoktak jönni. Mondjuk a felévételek láttán lehet jobban járnánk, ha most tévednének.

forrás: gsmarena