1,5 millió forintot is kérhetnek a méregdrága Huawei P30 Pro-ért

huawei-p30-pro-gold

A Gold Elite Paris kezéhez már több olyan mobiltelefon is köthető, amit arany hátlappal láttak el. Ezúttal a Huawei P30 Pro-ból készítettek egy várhatóan méregdrága kiadást.


Az elmúlt években egyre több mobiltelefonból érkezett Limitált szériás változat. A Gold Elite Paris ezt meglovagolva több olyan okostelefont készített, amit arany hátlappal láttak el. Persze a cég nevéhez nem csak telefonok, hanem aranyból készített Powerbankok vagy éppen AirPods tartók is köthetők. Telefonos kínálatukat tekintve leginkább korábbi csúcsmobilokat találhatunk meg benne, mint például iPhone 7, Galaxy S8+, Note 8, vagy iPhone X.

huawei-p30-pro-gold

Felhozatalukat egy újabb készülékkel bővítették és egy híres kínai színésszel, Donnie Yen-el reklámozták a repertoárba újonnan bekerülő Huawei P30 Pro-t. Hardveres fronton természetesen semmi változás nincs, a Gold Elite féle P30 Pro-nál. Szokásukhoz híven ezúttal is a hátlapon és a kereten eszközöltek egy “kis” módosítást. Itt a borítás ugyanis 24 karátos színarany lett. A kamerák alatti Leica felirat megmaradt, a Huawei logót eltüntették és saját emblémájukat helyezték el a Huawei P30 Pro-n.

A promóciós képeken látható modellen még Donnie Yen keresztnevét is láthatjuk a hátlapba gravírozva, de enélkül is meg lehet majd vásárolni a készüléket. Az áráról, és arról, hogy mikortól lesz beszerezhető, egyelőre még nem érkezett semmi infó. A Gold Elite Paris weboldalán még tüntették fel a P30 Pro-t, de az ott lévő többi hasonló telefonból kiindulva, 5000 dollár körüli összeggel nyugodtan kalkulálhatunk.