100.000 darab Realme GT Neo2 talált gazdára egy nap alatt

realme

A kínai cég, nemrég bemutatott készüléke, hatalmas népszerűségnek örvend a kínai piacon, amit az eladási számok jól mutatnak. Mi pedig mutatjuk, hogy mit kell tudni a készülékről.

crypto50

A Realme azzal szerzett magának nagy hírnevet, hogy nagyon jó áron kínál flagship killereket. A népszerűsége azóta is töretlenül fejlődik és a cég nagy terjeszkedésbe kezdett. Olyannyira, hogy az ilyen kis piacokon is, mint Magyarország, már megjelent.

A Realme GT Neo2 készüléket az előző héten mutatták be és már az első értékesítési napon 100.000 darab egység került gazdára. A termék azóta is kapható a Realme China weboldalán, így úgy tűnik, hogy elegendő darabszámban sikerült legyártaniuk a terméket. A mobiltelefon durván 112.000 Ft-os áron vásárolható meg.

Kialakítás tekintetében nagy a hasonlóság a Oneplus 9 és az újdonság között főképp a kamerák elrendezésében. A hátlapon egy 64 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es makró szenzor kapott helyett egy LED villanó társaságában.

Hardveres fronton egy Snapdragon 870-es dolgozik a készülékben minimum 8GB, de akár 12 GB RAM társaságában. A belső tárhely 128 GB vagy 256 GB lehet, amit nem lehet tovább bővíteni. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, ami 36 perc alatt feltölteni 0-100%-ra a 65W-os töltő segítségével.


Forrás