100 GB Hipernetet ad a Telenor egy ezresért

A 100 GB ingyen mobilinternet után újabb akcióval kedveskedik ügyfeleinek a Telenor.

A koronavírus okozta rendkívüli helyzetben sokak számára elengedhetetlen az állandó internetelérés, legyen szó kapcsolattartástól, tanulásról vagy szórakozásról. A Telenor a kritikus helyzetben kedvezményesen szeretné biztosítani ügyfelei számára ehhez a feltételeket, így a márciusi ajándék 100GB adat után, április 1-től 1+99GB-ot nyújt kedvezményes áron, 1000 forintért. A lehetőség minden lakossági számlás és kártyás ügyfél számára adott. Az új Hipernet adatjegy további előnye, hogy akinek 100GB-nál is több adatra van szüksége, egy telefonszámhoz többször is megrendelheti az 1+99GB opciót ugyanezen az áron.

Az 1+99GB adat május 31-ig rendelhető meg az Google Play-en és az App Store-on letölthető MyTelenor alkalmazáson keresztül vagy SMS-ben a 1744-es számra küldött PROMO100 kódszóval. Az aktiválás sikerességéről SMS-ben jön megerősítés. Ezt követően a megrendeléstől számított 30 napig használható fel Magyarország területén és egy telefonszámon többször is aktiválható, illetve azok is fel tudják használni, akik korábban igénybe vették a 100 GB ajándék Hipernetet.

A pontos részletek a Telenor hivatalos weboldalán érhetőek el. Ha valaki elakadt az aktiválás során vagy problémát tapasztal, a 1220-as számon tud segítséget kérni. A Telenor arra kéri ügyfeleit, hogy ügyintézéshez és vásárláshoz személyes kapcsolatfelvétel helyett elsősorban a MyTelenor alkalmazást vagy az online MyTelenor felületet használják, illetve a telefonos ügyfélszolgálatot vegyék igénybe.

képek: Telenor