100 GB ingyen internetet vagy duplázott adatkeret ad nyárra a Telenor

A nyárra való tekintettel 100 GB ingyenes internettel és duplázott adatcsomagokkal kedveskedik új és már meglévő ügyfeleinek a Telenor.

Általában nyáron a megszokottnál is többet használjuk telefonunkat netezésre. Bár az idei nyár nagyon úgy néz ki, hogy fesztiválmentes lesz, attól még más programokat is találhatunk magunknak. A nem szokványos nyártól függetlenül a Telenor persze ezúttal is ingyen mobilinternettel vagy duplázott adatkerettel kedveskedik ügyfeleinek a nyári hónapokra.

Az új ügyfelek, akik június 2. és augusztus 19 között számlás előfizetést kötnek a Telenornál hűségidő vállalásával, az új előfizetésükhöz kapott promóciós kóddal augusztus 31-ig 100 GB egyszeri Extra adatkeretet aktiválhatnak. Ezt belföldön 30 napig tudják felhasználni. Az ajánlat a kártyásról előfizetésesre váltó ügyfelekre is vonatkozik. Akinek pedig nincs szüksége ekkora adatkeretre másnak is elajándékozhatja, mivel a promóciós kód másra átruházható, aki szintén Telenor előfizetéssel rendelkezik.

A már meglévő számlás ügyfeleire is gondolt a Telenor. Ők szintén június 2. és augusztus 19 között a MyTelenor alkalmazáson belül az mellett, hogy 10% kedvezménnyel vásárolhatnak mobilinternetet dupla adatkeretet kapnak. Tehát 1090 Ft helyett 981 Ft-ért 1 GB helyett 2 GB-ot, 2990 Ft helyett 2691 Ft-ért 5 GB helyett 10 GB-ot, ad a Telenor.

mytelenor

A kártyás ügyfelek ugyan ebben az időszakban két hónapig dupla adatmennyiséget kapnak. Amennyiben megújuló adatkeretet vagy megújuló 2in1 perc és mobilnet csomagot vásárolnak, vagy már rendelkeznek vele és ehhez a MyTelenor appon keresztül aktiválják a duplázást. Az így kapott adatmennyiséget belföldön és az EU-ban használhatják fel.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.