108 MP-es kamerával jön a legújabb Huawei okostelefon

nova 9 se

A Huawei a szivárgások szerint, hamarosan egy új okostelefont dobhat piacra 108 MP-es kamerával felszerelve. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni eddig a termékekről.

crypto50

A Huawei az utóbbi időszakban felgyorsította a telefon kiadásokat, az amerikai szankciók ellenére. A saját chip gyártás még mindig nagyon döcögős a cég számára, ezért újabban, (mivel ezt engedélyezték az amerikai hatóságok) Snapdragon lapkákat használnak a készülékeikben, viszont 5G támogatottság nélkül. Hamarosan egy új termék mutatkozhat be Huawei Nova 9 SE néven, aminek a főkamrája 108 MP-es lehet.

A Huawei mindig odafigyel a kamerák fejlesztésére, ezért dönthettek úgy, hogy a hátlapi 64 MP-es kamerát a Huawei Nova szériában lecseréli egy 108 MP-es szenzorra. A formavilág szinte teljesen megegyezhet a Huawei Nova 9-éval, ami a kiszivárgott render képeken jól látszik.

Az biztos, hogy Google szolgáltatásokat továbbra sem kapunk a készüléknél, viszont elég jónak ígérkezik a termék. A szivárgások szerint, durván 120.000 Ft környékén érkezhet meg a piacokra, viszont arról még nincsen pontos információ, hogy mikor.

A forrás azt állítja, hogy a költséghatékonyság miatt, egy Snapdragon 665 processzor dolgozhat a készülékben, ami nem mai darab, de így is teszi a dolgát, emellett így olcsóbban jöhet a telefon. Mellé társulhat még 6GB RAM és 128GB tárhely, ami ebben az árkategóriában egy bevett szokás lett. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh lesz, ami a 6,78 colos kijelzőt elnézve elég szűkös, de várjuk ki a végét.


Forrás