120W-os töltéssel jöhet a Xiaomi Redmi Note 11 Pro

xiaomi

A Xiaomi idén év elején mutatta be a Redmi Note 10-es szériát, ami nagy népszerűségnek örvend. Viszont az új pletykák már a széria utódjairól szólnak.

crypto50

A Xiaomi idén rengeteg okostelefont dobott a piacra, minden kategóriában, a hagyományostól a hajlítható kijelzős készülékekig. Az egyik siker sorozata a Xiaomi Redmi Note 10 széria, ami még nálunk is minimum négy tagot számlál (Note10, Note 10 5G, Note 10 Pro, Note 10s).

Az egyetlen hátrányuk csak az, hogy egyes tagokból nincs elegendő készlet. Ezt lehetséges, hogy az új szériával orvosolnák, mivel már a 11-es sorozatról szállingóznak a hírek. Most az derült ki, hogy a sorozat legerősebb tagja, milyen gyorsan tölthet fel.

redmi-note-10-pro

A jelenleg kapaható Xiaomi Redmi Note 10 Pro 33W-os vezetékes töltési sebességgel rendelkezik, ami átlagosnak mondható a jelenlegi globális piacon. (Kínán belül kevés lenne.) Csupán ennek exkluzív kínai kiadása tudja a 67W-os gyorstöltést.

A hírek szerint ez megváltozhat, hiszen a Xiaomi Redmi Note 11 Pro megkaphatja a cég legerősebb vezetékes töltését, a 120W-ot. Ez azért lehet érdekes, mert ezek a mobiltelefonok a 130.000 Ft körüli árkategóriában versenyeznek, eddig pedig ez a tulajdonság csak a prémium szegmensnek volt a sajátossága.

Ha igazak a hírek, ha nem abban biztosak lehetünk, hogy a kínai vállalat nagy reményeket fűzhet az újdonsághoz és ahogy közeledünk a bemutatáshoz, úgy tudunk meg majd egyre több specifikációt a készülékkel kapcsolatban.


Forrás