16GB RAM-al jön az új Oneplus mobiltelefon

A kínai vállalat napokon belül egy új okostelefont mutathat be, amiről bebizonyosodott, hogy 16GB RAM-al fog érkezni. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

A Oneplus idén több csúcskészüléket is bemutatott már, de napokon belül bemutathatják az idei legerősebb okostelefonjukat. A hivatalos bemutatási dátum augusztus 3-ra fog esni, amikor is a kínai piacon megjelenhet a Oneplus 10T és a Oneplus Ace Pro készülék is.

Az is lehetséges, hogy ez a két termék ugyan az, csak a globális piacon Oneplus 10T néven jelenhet meg, de hivatalos megerősítést majd csak a bemutatón kaphatunk.

Hivatalos árazásról és az értékesítés kezdetéről még nem tudunk semmit, de hamarosan ez is ki fog derülni. Hardveres fronton biztosan a Oneplus Ace Pro lesz a legerősebb mobiltelefon a cég kínálatában, de akár az okostelefon piacon is a legerősebb lehet. Egy nyolcmagos Snapdragon 8Gen1 SoC + processzort fog megkapni, ami jelenleg a legjobb processzor a piacon.

Néhány hete már pletykálják, hogy brutálisan nagy RAM-ot fog megkapni, ami a napokban megjelent szivárgásból kis is derült, ugyanis 16GB RAM-ot fog megkapni. Ha a rendereket megnézzük, akkor az újdonság nagyon hasonlítani fog a Oneplus 10 Pro okostelefonra, mait az év elején dobtak piacra.


Forrás