18 játék, ami segít túlélni a COVID-19 második hullámát

Egyelőre a kormány nem vezetett be olyan intézkedéseket mint tavasszal, de a betegek számának további növekedése miatt akár az is megeshet, hogy újra kijárási korlátozás lép érvénybe. Összegyűjtöttünk nektek néhány játékot, amikkel el lehet ütni az időt, ha esetleg ez ismét bekövetkezne. Androidosok előnyben, de azért a listán szereplő alkalmazások közül van ami iOS-re is elérhető.

brave_banner_3_gsmring

Fortnite

Nem hiányozhat a listáról az egyik legnépszerűbb mobiljáték a Fortnite. Az elmúlt időszakban az Epic és az Apple csatározásától volt hangos az internet. Jelenleg csak az Epic Games hivatalos oldaláról tölthető le az játék, mivel a fejlesztők megpróbáltak kibújni a Google és az Apple 30%-os sarca alól és az alkalmazáson belül is elérhetővé tették a mikrotranzakciós vásárlásokat.

 

PUBG Mobile

A Fortinte-hoz hasonlóan a PUBG is Battle Royal, a játék lényege tehát ugyanaz, a végén csak egy maradhat. Itt is már a sokadik season-nál járunk és nemrég egy kis grafikai tuningon is átesett az app, sokkal szebb lett mint volt, érdemes kipróbálni. A Google Play mellett az App Store-ból is letölthető.

 

Call of Duty Mobile

A Call of Duty valószínűleg sokak számára ismerős PC-n és konzolon minden évben jön egy új rész és 2019 őszén mobilra is megérkezett. Klasszikus fps-ről van szó több játékmóddal, minél több időt töltünk játékkal, annál magasabb rendfokozatot kapunk, így új fegyverek és kiegészítők állnak rendelkezésünkre. Az elmúlt hetekben olyan pletykák röppentek fel, hogy hamarosan érkezik a Warzone mobilra is, itt az ideje elkezdeni gyakorolni rá.

 

Hearstone

A Hearstone a Word of Warcraft világában játszódó kártyajáték. Nem mai darab, ettől függetlenül nem hiányozhat a listáról, ha elkezdünk rajta játszani elég nehéz abbahagyni és csak úgy repül az idő. Rengeteg begyűjthető kártya vár ránk, köztük rendkívül ritka és erős lapok is.

 

Tank Squad

Az idősebb korosztály valószínűleg emlékszik arra a jó régi tankos játékra a sárga kazettáról. Pont egy ilyen jött ki néhány napja mobilra, pörgősebb játékmenettel, feljavított grafikával és új játékmódokkal.

 

The Elder Scrolls: Blades

Az Elder Scrolls-t biztos nem kell sokaknak bemutatni, egy kötelező szerepjáték mindenki számára. Hatalmas világot barangolhatunk be, közben mindenféle szörnyeket irtva és küldetéseket teljesítve. A karaktert mi magunk fejlesztjük, lehetsz harcos, mágus vagy íjász is. A grafika gyönyörű lett, egyetlen negatívum talán az, hogy meglehetősen gyorsan merül a játéktól a mobil akkumulátora.

 

Raziel: Dungeon Arena

A Raziel egy klasszikus hack and slash főként a Diablo fanoknak ajánlott. Kitudja mikor jön az Immortal, addig érdemes ezzel elütni az időt. A napokban kerül fel a játék a Play Áruházba, a grafika elég látványos lett, érdemes megnézni a gameplay-t.

 

Pokémon GO

A Pokémon GO az egyik legsikeresebb mobiljáték a piacon. A játék a filmsorozaton alapul, vagyis gyűjtenünk kell a különböző Pokémonokat. Főként a világot járva (szó szerint), de a fejlesztők a Covid miatt elérhetővé tettek egy olyan funkciót is, amivel akár a szobából is játszhatunk.

 

Harry Potter: Wizards Unite

A Wizards Unite a Pokémon GO-hoz hasonló játék, csak a Harry Potter világában. Különböző varázstárgyakat gyűjtögethetünk és harcolhatunk egymással, már a trailer is elég látványos lett és a Play Áruházban is elég magas letöltési számmal rendelkezik az app.

 

Minecraft

A Minecraft főként a fiatalabb korosztály számára kötelező. A különleges “kocka” világban gyakorlatilag bármit megépítettünk. Egyetlen hátrány, hogy fizetős az alkalmazás, 2169 Ft-ot kérnek érte.

 

The Sims

A The Sims PC-n és konzolon már évek óta jelen van, de sokan nem tudják, hogy létezik egy mobilos verzió is elég vállalható grafikával. A koncepció ugyanaz, az általunk épített lakásban vagy házban kell a napi teendőket ellátni.

 

Ark: Survival Evolved

Az ARK egy alternatív világban játszódik, ahol dinoszauruszokat foghatunk be, amiket különböző munkák elvégzésére vagy csatározásra használhatunk. Mindezek mellett meg kell építeni saját falunkat is a két kezünkkel.

 

Plants vs Zombies 2

A Plants vs Zombies 2 egy ötletes kis ügyességi játék, ahol a stratégiának is komoly szerepe van. Ha elkezded nem tudod abbahagyni. Már a címből is kiderül, hogy a virágok harcolnak a zombik ellen. Igen, elsőre kicsit furán hangzik, inkább nézd meg a trailert.

 

Asphalt 9: Legends

A Gameloft sorozata évről-évre kötelező darab azoknak, akik szeretik az autós játékokat. Jelenleg a Legends-nél járunk, és kijelenthetjük, hogy sikerült túlszárnyalni az előző részt grafikában és a játékélményben is.

 

World of Tanks Blitz

A World of Tanks egy pörgős kis tankos játék, a cél természetesen az ellen kiiktatása. Előremenetelünk során új tankokat, erősebb fegyvereket és különböző kiegészítőket szerezhetünk. Nagyon sokan játszanak vele, nem véletlenül.

 

Alto’s Adventure

Ügyességi játék sem hiányozhat a listáról, az Alto’s Adventure egy pofon egyszerű applikáció letisztult, modern grafikával. Nincs is túl bonyolítva a játékmenet, snowboard-on csúszva kell megküzdenünk a különböző akadályokkal.

 

Super Mario Run

Super Mario-t valószínűleg mindenki ismeri és már mobilon is játszhatunk vele, felújított grafikával. A történet az eredeti, teknősökkel, gombákkal megküzdve kell elhoznunk a hercegnőt a sárkánytól.

 

Area of Valor

MOBA nélkül nem teljes a lista. A Legaue of Legends még mindig nem jelet meg mobilra, de elvileg már nem kell rá sokat várni. Ezért az Area of Valor-ra esett a választásunk, aminek egyik különlegessége, hogy DC-s hősökkel is játszhatunk.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.