200 MP-es kamerával jöhet az új Xiaomi okostelefon

xiaomi

A kínai vállalat a legújabb szivárgások szerint, hamarosan piacra dobhat egy új okostelefont, ami 200 MP-es kamerával lesz felszerelve. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

A Xiaomi a napokban több okostelefont is bemutatott, köztük az új Xiaomi Redmi K50 okostelefont, ami csak Kínában lesz megvásárolható. Ennek a szériának a tagjai többnyire más piacon is megjelennek, csupán annyi különbséggel, hogy más elnevezést kapnak meg és néhány specifikációban különbözhetnek.

Ahogyan már többször is megírtuk nektek, hamarosan megérkezhet a Xiaomi 12T széria is, ami a globális piacon lehet majd elérhető. A Xiaomi 12T Pro lényegében szinte megegyezhet a Xiaomi Redmi K50 Ultra modellel, legalább is eddig arról olvashattunk.

Az alap specifikációk a forrás szerint meg is maradhatnak, viszont egy olyan információ is megjelent, hogy ez a termék lehet a cég életében az első olyan okostelefon, ami a Samsung 200 MP felbontású kameráját használja.

Mindezek mellett azt is ki kell emelni, hogy egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka dolgozhat majd benne, ami jelenleg a legerősebb processzor a piacon. Ha ezek a hírek igazak, akkor biztosan mélyen a zsebébe kell nyúlni azoknak a vásárlóknak, akik tervezik a készüléket megvásárolni.


Forrás