Megint az új iPhone-ok vezeték nélküli töltéséről pletykáltak

Az iPhone 8 terén még elég homályos a helyzet, de kettő modellre biztosan számíthatunk idén szeptemberben, sőt már arról is lehetett hallani, hogy jön egy harmadik variáns is, mely első iPhone megjelenésének 10 éves évfordulója alkalmából lehetségesnek is tűnhet.

Arról már korábban hallani lehetett, hogy az idén megjelenő modellek már támogatni fogják a vezeték nélküli töltést. A napokban fel is röppent az a pletyka, hogy mindhárom készülék rendelkezni fog a technológiával mely ezt a fajta töltést lehetővé teszi. Most viszont a Macotacara külföldi blog arról számolt be mely elmondásuk alapján “megbízható” forrásból származik, hogy a 3 modell közül csak a legkisebb 5 hüvelykes fogja támogatni a vezeték nélküli töltést. Valljuk be ez elég furán hangzik, valószínűleg a legolcsóbb modellről lehet szó. Ha már arról írnának, hogy a legdrágább támogatja majd az még hihető is lenne, de ilyen esetben el kell engedjük ezt a pletykát.

Mindezek mellett még arról is volt szó, hogy az érkezőben lévő készülékek doboza nem fogja tartalmazni a vezeték nélküli töltéshez szükséges padot, csak külön lehet megvásárolni azt kiegészítőként.
Ez már inkább hihetőbb pletyka mint az előző, tudjuk, hogy az Apple szeret minden hasznos kiegészítőért pénzt kérni, de azért még szeptemberig reménykedhetünk, hogy ingyen adják majd a töltőt a készülékhez.

 

MEGOSZTÁS