Fotókon az iPhone 8 elő és hátlapi panelja!

Az elmúlt hónapokban már több alakalommal hallottunk a szeptemberben érkező csúcskategóriás Apple készülékről az iPhone 8-ról. Ahogy a pletykák napvilágot láttak a mobillal kapcsolatban, úgy érkeztek hétről hétre a frissebbnél frissebb renderképek is.


A következő két fotó azonban már nem renderkép, tehát azokon (remélhetőleg) az eredeti iPhone 8 pózol, ugyan ha nem is a teljes készülék látható a képeken, de ezek alapján már csak egy kicsi fantáziával kell rendelkezzünk, hogy elképzeljük azt ami ősz elején fog érkezni.

 

Az első és egyben talán a legtöbb felhasználót érintő kérdés az ujjlenyomat olvasó elhelyezkedése, mint az rögtön feltűnhet sem az előlapon, sem pedig a hátlapon nem látjuk a szenzor részére kihagyott “helyet” valószínűleg sokak örömére. Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy talán mégis sikerült megalkotni és a képernyő alsó részében elhelyezni láthatatlanul a szenzort, ez pedig igazán pozitív több szempontból is nézve. A megjelenítő úgy tűnik, hogy valóban olyan lesz mint amiről a pletykák szóltak, tehát egy szinte teljes képernyős mobilt kapunk, a széleken látható pici keret, a felül elhelyezkedő hangszóró, előlapi kamera és közelség érzékelő részére szükséges helyek kivételével. Ez utóbbiak egyébként az Essential Phone-hoz hasonló módon egy picit lecsípnek majd a Samsung által gyártott AMOLED panel által megjelenített képből. A hátlapon lévő kamerák a korábban látott tervrajzokhoz hasonlóan már függőlegesen helyezkednek el a bal oldalon, a két modul között pedig a vaku kap majd helyet.

Ezen kívül még egy fotó érkezett a fontos alkatrészről, ahol már az iPhone 7s és az iPhone 7s Plus hátlapja mellett egy védőfóliában látható. A picit távolról készített képen első ránézésre a másik két modell akkufedelében semmi változtatás nem látható.

Az iPhone 8 az eddigi információk alapján szeptemberben fog bemutatkozni az iPhone 7s és 7s Plus modellekkel karöltve, ugyan biztosat még nem tudni, de azt beszélik, hogy az árazása terén pedig jóval magasabb árcédulára kell számítsunk mint ahogy az általában lenni szokott.