Videón az iPhone 8 méretazonos mása

Az elmúlt hónapokban több változatban is láthattuk a szeptemberben érkező iPhone 8-at, de úgy tűnik, hogy végül ez a modell lett a befutó.


Már a legnagyobb spoilerzők, a tokgyártók is árulkodtak a következő iPhone kinézetéről és az általuk közzétett képeken a következő videóban látható készülék szerepelt. Azt azért meg kell jegyezni, hogy csak egy dummy vagy durván fogalmazva magyarul egy méretazonos (143,5 x 71,0 x 7,5 mm) üres műanyag. Tehát nem kapcsol be, csak kívülről néz ki pontosan ugyan úgy mint az új iPhone.

Mint látható a kijelző szinte az egész előlapot elfoglalja, tehát nem sok hely marad a káváknak, ugyan egy picit azért jelen lesznek, de ettől úgy gondolom eltekinthetünk mivel új dizájnt is kap a mobil. Ami a hátul van, -megmondom őszintén- nekem nem tetszik, de még így is jobb mintha a hátlap közepén egy ujjlenyomatolvasó lenne elhelyezve. Szerintem indokolatlanul nagy a távolság a két lencse, illetve a vaku között, amit nem is lett volna fontos oda elhelyezni, (lehetett volna úgy mint az iPhone 7 Plus esetében) remélhetőleg élőben teljesen más képet mutat majd mint monitoron.