Fotókon az iPhone 8 hátlapja!

Még mindig nem tudni a következő iPhone készülékek bemutatójának dátumát, ezért addig be kell érnünk a következő képpel a modellről.


Már igen sok alkalommal lehetett hallani arról az iPhone-ról melyet az első almás telefon bemutatójának 10 éves évfordulójára tervez a gyártó. Ezért a megszokottaktól eltérően, a pletykák szerint nem csak a tavalyi modellek S változatát kapjuk meg, hanem egy iPhone 8 vagy X is érkezik. Egy fotó szivárgott ki az újdonság hátlapjáról, mely ugyan nem a legjobb minőségű, de azért így is levonhatunk róla néhány következtetést.

Ezen a képen az Apple beszállítójának logójával ellátott dobozban több hátlap tűnik fel. Valószínűleg a fotós keze egy picit remegett, ezért sajnos az főbb részek homályosak egy kicsit, de még így is láthatjuk a kamerák helyét, illetve az Apple logót. Az érdekesség az ami ez alatt helyezkedik el, ugyanis már egy ideje úgy tudjuk, hogy nem lesz a hátlapon ujjlenyomat olvasó, de ez a kép ezt megcáfolja, mivel a biometrikus azonosító részére fenntartott hely is egyértelműen kivehető.

Tegnap egy másik fénykép is napvilágot látott, ezen viszont nem látunk a hátlapon ujjlenyomat olvasót. Tehát a látottak alapján kijelenthetjük, hogy elég sok az információ az új modellel kapcsolatban, ami a pletykák szerint egy újabb színt is kapni fog, egyenlőre Copper Gold-nak nevezték el. Ezek alapján evidens lehet az a kérdés, hogy most akkor mégis milyen lesz az új iPhone?

Ezt már csak a bemutató alkalmával tudhatjuk meg minden kétséget kizáróan, amire szeptemberben kerül majd sor.