Az eddigiektől eltérő helyszínen mutatkozhat be az iPhone 8

A jubileumi iPhone X vagy iPhone 8 szeptember 12-én fog bemutatkozni, Apple pedig egy még éppen épülő objektumban tervezi megtartani a show-t.


A Wall Street Journal több forrástól is arról értesült, hogy a következő almás mobilok bemutatójára a Steve Jobs Theater-ben kerül majd sor. Ez az épület a még épülő Apple Campus 2 mellett található. Egyetlen probléma az, hogy még ezt az építményt sem fejezték be teljes mértékben, ezért az informátorok szerint a B terv a Bill Graham Civic Auditorium lesz San Francisco-ban. Pontosan 5 éve, ugyan így szeptember 12-én volt az iPhone 5 bemutatója is 2012 őszén. Most pedig még mindig nem tudni, hogy milyen néven fog érkezni a következő Apple csúcsmobil, mely mellett a tavalyi széria S modelljei is debütálnak majd.

Azt már biztosra vehetjük, hogy OLED megjelenítővel, vezeték nélküli töltéssel és arcfelismerő funkcióval jön a teljes kijelzős iPhone, az értékesítés pedig egy héttel a bemutatót követően várható. Remélhetőleg elkészül szeptember 12-re a Steve Jobs Theater is, de ez legyen a legkisebb gond.