Koncepcióvideón a Google Pixel 3

Előző éveben a Google Pixel 2 és Pixel XL 2 a vetélytársakhoz képest elég vastag kerettel érkezett. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy külső szempontjából akadt jobb vétel is.


Nem titok, annyira nem fogytak a Google készülékei, mint azt a keresőóriásnál várták, erre rányomta a pecsétjét az is, hogy csak azokban az országokban megvásárolhatóak ahol elérhető a Google Store. Ez a lista pedig még mindig elég szegényes. Az elmaradt siker ellenére egy olyan vállalatnál, mint a Google nem kérdéses a folytatás és légyegesebb változások lehetnek az ősszel debütáló két eszközön az elődeikhez képest.Az első ilyen a dizájn, már tavaly is vétek volt kihagyni a káva nélküli kialakítást, de most biztosan nem marad el. Az Apple esetében már nem új a tendencia, miszerint nagyobbik készülékük két kamerát kap és úgy tűnik a Samsung is átveszi ezt a stratégiát. Egyes korai pletykák alapján, minden esély megvan arra, hogy a Google is kövesse ezt a trendet és ha a Pixel 3 nem is, de nagytestvére kettő modullal rendelkezhet. A Concept Creators jóvoltából érkezett egy rövid videó, miként képzelik ők el a Pixel 3-at.

Az előlap már minimális kerettel rendelkezik, hátul pedig a széria védjegyének számító kétszínű konstrukció lehet a jellemző. A specifikációk terén Snapdragon 845 lapkára számíthatunk és legalább 64 GB belső tárhelyre. A RAM mérete eltérő lehet, feltehetően az XL többet kap belőle. Idén is, valamikor ősszel ismerkedhetünk meg a két Google mobillal, addigra nem ártana ha a Google Store is megérkezne hazánkba.