Visszatérhet a régi idők egyik nagy kedvence, a Motorola RAZR!

A mobiltelefonok történetének egyik legnépszerűbb modellje térhet vissza, legalább is erre gondolhatunk a Lenovo vezérigazgatójának szavai alapján.


A HMD Global elmondhatja magáról, hogy sikeresen feltámasztotta a klasszikus Nokia mobilokat. Tavaly a 3310, míg igén a 8110 mutatkozott be és ugyan utóbbi még be sem szerezhető, de már most nagy a népszerűségnek örvend. Úgy tűnik, hogy most a Lenovo/Motorola is gondolkodik egy nosztalgikus készülék visszavezetésén, ez pedig a 2004-es Motorola (V3) RAZR lehet. Az MWC-n Yang Yuanqing a Lenovo vezérigazgatója elmondta a média kérdésére, hogy mit gondol egy a Motorola RAZR lehetséges visszatérésével kapcsolatban.

“Az új technológiával, különösen az összecsukható megjelenítőkkel kapcsolatban azt gondolom, hogy egyre több innovációt fogunk látni az okostelefonok tervezésénél, remélhetőleg az imént szóba hozott Motorola RAZR-t is hamarosan kidolgozzuk és megvalósítjuk”

Még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy ezt követően mikor mondták neki, hogy erősítse meg, hogy kifejezetten a RAZR-re utal, akkor csak azt mondta, hogy: “Azt hiszem már megválaszoltam a kérdést”

A Motorola RAZR 2004-ben debütált, két év alatt 50 millió darabot adtak el belőle, pályafutása során pedig összesen 130 millió darabot értékesítettek. Egyenlőre még nem tudni, hogy miként tervezik a visszatérését, de az ikonikus kagyló forma biztosan megmarad. Tavaly májusban már elindította a szóbeszédet a gyártó a fenti videóval, melyen középiskolás éveinket láthatjuk, majd napok múlva végül a moduláris Moto Z termékcsalád mutatkozott be.