Május 22-én lehet a Razer következő nagy dobása?

írta: remake

Az elmúlt hetekben két gamer telefont is piacra dobtak Kínában, ezek a Xiaomi Black Shark és Nubia Red Magic. Most pedig a Razer jelentettebe, hogy tart egy rendezvényt Pekingben.


A perifériákat gyártó cég plakátja alapján egy okostelefon lehet az esemény főszereplője. Egyenlőre szerintem korai lenne folytatásról beszélni, hiszen a Razer Phone-t novemberben mutatták be. Egyébként a mobil az ázsiai országban nem beszerezhető, így inkább arra van esély, hogy betör a Razer erre a piacra is.Ha ez valóban így van nem lesz túl egyszerű dolga az amerikai vállalatnak, mivel a Snapdragon 845-el szerelt Black Shark több mint 40 ezer forinttal olcsóbb a Razer Phone jelenlegi árához képest és arról sem szabad megfeledkezni, hogy az utóbbiban csak Snapdragon 835 van. Úgy tűnik a gamer telefonok népszerűsége Kínában arra késztette Razer-t, hogy ezen a piacon is jelen legyenek. A múlt héten lehetett hallani, hogy az Asus Republic of Gamers termékcsalád is egy mobillal fog bővülni.

A képen a Razer Phone

Nem tudni, hogy a Razer mivel próbálja majd magához csalogatni a vásárlókat, nyilvánvalóan nem az ár lesz az ütőkártyájuk. Persze nem kell őket félteni, biztosan van egy megfelelő terv a cégnél. Az sem zárható ki teljesen, hogy egy új, hardveresen minimálisan módosított készüléket kapunk. Május 22-ig még van egy kis idő és biztosan nem most hallunk először és utoljára erről a projektről.

forrás: GSMarena