Hivatalos a Galaxy Note 9 augusztusi bemutatójának időpontja

írta: odinsann

Eddig csak találgattunk a Note 9 debütálását illetően, de most a Samsung tisztázta az idáig hallott pletykákat.


Azt korábban is tudtuk, hogy a Galaxy Note 9-ről augusztusban rántja majd le a leplet a gyártó, arról is szó volt, hogy az előddel ellentétben pár héttel korábban ismerhetjük majd meg a Samsung következő csúcskészülékét. Nos, úgy látszik, hogy a szóbeszéd igaz volt, mivel a dél-koreai cég kiküldte a meghívókat az eseményre, melyet augusztus 9-én New York-ban fognak megtartani.

A Galaxy Note 8 tavaly augusztus 23-án érkezett, a folytatással pedig a tavalyi időponthoz képest két héttel előbb ismerkedhetünk meg. A Note 9 hardveresen semmi újat nem fog hozni a Galaxy S9 duó-hoz képest, régiótól függően Snapdragon 845 vagy Exynos 9810 lapkával és legalább 6 GB RAM-al érkezhet.

A dizájn terén sem várhatunk sok változást, talán az egyetlen ami feltűnhet az ujjlenyomat olvasó kamerák alatti elhelyezése lehet. Persze az eddig kiszivárgott képek és CAD vázlatok hitelességét senki sem erősítette meg, így még meglephet minket a Samsung, de ha a Galaxy S sorozatból indulunk ki nagy változásokra valóban nem kell számítani.

forrás: gsmarena